Diary

February 17, 2018

Fra en bakgård i Milano

Laboratorio Paravicini

Jeg gjør meg reiseklar og skal om kort tid til Milano, med han favoritten på slep… Og da er det noen ting jeg gleder meg til mer enn andre. Det ene er å bo i Brera og bare vandre rundt på brosteinsbelagte gater ved dagens slutt, og det andre er å titte inn i områdets mange indre gårdsrom! Det er et lite eventyr i seg selv.

(more…)

February 9, 2018

Verdien av arbeid

Verdien av arbeid

(more…)

February 3, 2018

Firenze i all enkelhet

Firenze

– hvor det er lett å glede seg over de enkle ting

Når et nytt år er i gang og jeg ser februar på kalenderen, husker jeg tilbake fra tiden jeg bodde i Firenze, det fine med februar! Det er litt som å stå på startstreken og vente på at noen sier «klar, ferdig, gå» Våren er på vei, folk gleder seg litt ekstra, de virker litt ekstra happy, og enda litt mer pratsomme enn vanlig. Man kan liksom fornemme en ny vår i anmarsj. Og det er på tide med oppfølging av produksjon av høstens varianter. Jeg gleder meg som et barn, og teller dager.

(more…)

January 27, 2018

En sanselig opplevelse

Eller kortreist matglede om du vil. Om man befinner seg i området vel og merke. Dypt inne i de franske Alper, i Savoie og Haute-Savoie, skimtes hvite fjell og Mont Blanc spesielt, og duften av mat ligger i luften! Av ost og kjøtt, og smaksløkene danser! Og India skjorten skal virkelig komme til sin rett, for nå skal det spises! Frokost, lunch og middag, og om magemålet øker, ja så går jeg heller en størrelse opp og spiser meg god og mett på ost og kjøtt fra de lokale bøndene i Mègeve.

(more…)

January 20, 2018

Hydra à l´amour

Mens januarmørket og kulda herjer, drømmer jeg litt om sol og varme , og minnes en reise med glede. Til Hydra, møtestedet for hippe high-end typer og samtidig en bekymrimgsløs hang-out for bohem sjeler.

(more…)